Skip to Content Skip to Mainnavigation Skip to Meta Navigation Skip to Footer
Skip to Content Skip to Mainnavigation Skip to Meta Navigation Skip to Footer

Я хочу, щоб діти бачили, що вони також можуть досягти успіху в житті

Вінфред Ванджіку — кенійська диск-жокейка, також відома як DJ Wiwa. Вона керує своїм обладнанням за допомогою ніг і пальців ніг. Своєю музикою DJ Wiwa хоче показати дітям, що вони можуть отримати від життя максимум задоволення.

Вінфред Ванджіку — кенійська діджейка, також відома як DJ Wiwa.

Вінфред любила музику з дитинства. Її мама надихнула її почати займатися ді-джейством у 2016 році. «Моя мама сказала, що я буду чудовим діджеєм, і з цього все почалося», - каже Вінфред. Мама найбільше мотивує DJ Wiwa. Віва сказала: «Вона хоче для мене найкращого в житті».

DJ Wiwa керує своїм обладнанням за допомогою ніг і пальців ніг. І своєю музикою DJ Wiwa хоче показати дітям, що вони можуть отримати від життя максимум задоволення. Вона хоче показати дітям з інвалідністю, що вони також можуть досягти успіху в житті.

Музика та діджейство допомагають Вінфред самовиражатися. Музика допомагає їй підтримувати психічне здоров'я. Музика та творчість також допомагають виразити себе, а отже, отримати емоційний вихід.

Після приєднання до DJ Academy у 2018 році DJ Wiwa проводить власні концерти. Це нелегко, але коли це виходить, задоволення величезне.

Повідомлення Wiwa для всіх: «Будьте терплячими та ніколи не припиняйте робити те, що любите, будьте розумними у всьому, що робите!»


Чи була корисною Вам ця стаття?

Повідомити про помилку? Повідомте зараз.

Знайдіть відповіді на всі ваші запитання у нашій Спільноті