Skip to Content Skip to Mainnavigation Skip to Meta Navigation Skip to Footer
Skip to Content Skip to Mainnavigation Skip to Meta Navigation Skip to Footer

Олена Зеленська презентувала «Довідник безбар’єрності»

Олена Зеленська і Михайло Федоров презентують новий розділ на порталі Дія для взаємодії українців з державою

Проект  "Довідник безбар'єрності" | © https://www.president.gov.ua/

(https://www.president.gov.ua/)

Під час повномасштабної війни люди частіше стикаються зі стресом та потрапляють у ситуації, в яких вони раніше не були. Саме тому взаємодія українців з державою має бути максимально простою і зрозумілою. 

Дія.Безбарʼєрність — джерело інформації для українців з життєво важливих питань. Наприклад, як знайти роботу, отримати допомогу людям з інвалідністю, куди звернутися, щоб оформити житлову субсидію, тощо. 

Олена Зеленська та Михайло Федоров продемонстрували можливості та функціонал порталу. Переглянути презентацію можна за посиланням https://youtu.be/0QErG9_u1w0

Проєкт створений у співпраці з його ключовими аудиторіями: літніми людьми, молодими батьками, людьми з інвалідністю в межах ініціативи першої леді Олени Зеленської «Без бар'єрів» спільно з Міністерством цифрової трансформації України за підтримки Програми розвитку ООН в Україні та Швеції. Аналітичну підтримку надавала громадська організація «Безбар’єрність».

Якщо вам необхідна підтримка друзів, порада експерта чи психолога або ви просто бажаєте поспілкуватися - ласкаво просимо до

Спільноти EnableMe Ukraine


Чи була корисною Вам ця стаття?

Повідомити про помилку? Повідомте зараз.

Знайдіть відповіді на всі ваші запитання у нашій Спільноті