Skip to Content Skip to Mainnavigation Skip to Meta Navigation Skip to Footer
Skip to Content Skip to Mainnavigation Skip to Meta Navigation Skip to Footer

Місяць #ДопомогаОнлайн: EnableMe Ukraine підсилює зусилля для надання підтримки українцям з інвалідністю в умовах війни.

EnableMe Ukraine в листопаді висувається на передовий фронт війни в Україні. У листопаді під хештегом #ДопомогаОнлайн проект підсилює свою команду експертів, щоб надати ще більше допомоги українцям з інвалідністю, що потребують підтримки зараз більше, ніж будь-коли.

Команда Enableme Ukraine

Інклюзивність в Україні

Під час війни в Україні особливо страждають ті, хто має інвалідність чи щойно набув первинну інвалідність через отримані травми. EnableMe Ukraine, організація, яка була створена як відповідь на російську агресію навесні 2022-го, для підтримки та надання консультацій українцям з інвалідністю взяла на себе зобов'язання розширити свою допомогу.

Спеціалізована команда фахівців, включаючи психологів, лікарів та юристів залучена до роботи, щоб надавати реальну допомогу українцям з інвалідністю. Запити на консультації здійснюються онлайн, що робить їх доступними в будь-якому куточку світу. Достатньо мати лише телефон (чи інший пристрій) та доступ до інтернету.

"Ми докладаємо всі можливі зусилля, щоби забезпечити необхідну допомогу та підтримку українцям з інвалідністю в умовах війни, - повідомила керівник проекту EnableMe Ukraine Олександра Журахівська. - Наша організація проводить цілий ряд акцій і заходів з підтримки українців з інвалідністю, щоб підсилити їхнє ментальне та фізичне здоров'я. Ми впровадили потужне інформування та допомогу з протезування постраждалих від війни, ми проводимо інформаційну кампанію щодо необхідності безбарʼєрності та закликаємо кожного українця не бути байдужим. Спільними зусиллями ми створили дружню волонтерську спільноту, де кожен може знайти відповідь на запитання, що турбує саме його.”

Місія EnableMe Ukraine - інклюзивне суспільство, в якому люди з інвалідністю відчувають себе комфортно, живуть повноцінним та активним життям, а саме: особистісний розвиток, здоров'я та благополуччя, економічна незалежність, соціальна взаємодія.
Нижче - найсвіжіші результати роботи команди EnableMe Ukraine у цифрах з моменту запуску у квітні 2022 року:

  • 2 500 000+ переглядів статей, дискусій, запитань і публікацій на нашому сайті та в спільноті 
  • 2 000 000+ користувачів відвідали сайт і спільноту EnableMe Ukraine
  • 700+ зареєстрованих учасників в спільноті EnableMe Ukraine
  • 670+ статей про інвалідність, пільги, важливі контакти.

EnableMe Ukraine запрошує всіх, хто потребує допомоги чи має можливість допомогти і хоче стати волонтером, приєднатися до спільноти та долучитися до обговорень.


Чи була корисною Вам ця стаття?

Повідомити про помилку? Повідомте зараз.

Знайдіть відповіді на всі ваші запитання у нашій Спільноті