Skip to Content Skip to Mainnavigation Skip to Meta Navigation Skip to Footer
Skip to Content Skip to Mainnavigation Skip to Meta Navigation Skip to Footer

Додатки для підтримки ментального здоров’я

Війна виснажує людей фізично та психологічно. Ще й відсутність сонця може сприяти суму та відсутності бадьорості. Щоб підтримати себе, спробуйте один чи кілька додатків для ментального здоров’я, які зможуть допомогти контролювати свій настрій, хвилювання та тривожність.

Застосунки для підтримки ментального здоров'я | © Pexels

(Pexels)

MindShift

MindShift містить інформацію про поширені симптоми занепокоєння, тривоги та паніки, а також містить список подразників, який допоможе зрозуміти, чому ви відчуваєте певні емоції.

Завантажити: на iOS, Android

Booster Buddy

Booster Buddy є безкоштовним онлайн мотиватором у вигляді мультяшного героя. Корисний для людей із психічними розладами. При кожному використанні на екрані з'являються питання про самопочуття, що турбує, а також даватиме невеликі завдання, за виконання яких можна отримати похвалу. Цікавим інструментом є «кризовий план», у якому можна описувати свої періоди «злетів та падінь».

Завантажити: iOS, Android

Daylio

Daylio дозволяє дуже легко відстежувати свій емоційний стан, і це займає лише кілька хвилин на день. Також він намагається виключити тригери, які впливають на стрибки настрою.

Потрібно щодня оцінювати за п’ятибальною шкалою своє самопочуття за допомогою смайликів. Застосунок збирає записані дані й показує їх у статистиці. Так можна краще зрозуміти динаміку власного настрою.

Завантажити: на iOS, Android

SuperBetter

Застосунок підходить тим, хто прагне впровадити нову звичку, подолати тривогу чи депресію, життєві труднощі (кар’єрні падіння, розлучення, втрати близьких) і допомагати іншим.

SuperBetter охоплює серію ігор, яка розподіляється на категорії: power-ups (фокусування на тому, що змушує вас почуватися краще), quests (трекінг щоденних і тижневих цілей), bad guys (позбавлення від поганих звичок і настанов), allies (аналіз якості ваших соціальних стосунків) і future boosts (перелік матеріальних і нематеріальних речей, які ви очікуєте отримати в майбутньому).

Додаток безоплатний для використання.

Завантажити: на IOS, Android

Headspace

Headspace може стати твоїм посібником з практики усвідомленості у повсякденному житті. Медитація вчить розслаблятися, керувати стресом і зосереджувати свою енергію на важливому. 

Всього за кілька хвилин на день цей застосунок може допомогти внести баланс у твоє життя.

Завантажити: на IOS, Android


Чи була корисною Вам ця стаття?

Повідомити про помилку? Повідомте зараз.

Знайдіть відповіді на всі ваші запитання у нашій Спільноті