Skip to Content Skip to Mainnavigation Skip to Meta Navigation Skip to Footer
Skip to Content Skip to Mainnavigation Skip to Meta Navigation Skip to Footer

Психологічна допомога від Wereld Psychologen

Неконтрольовані, важкі паніку і розпач, ненависть і депресію, біль та смуток несе війна в Україні кожному з нас, незалежно виїхали ви з зони бойових дій, чи залишилсь вдома. І з кожним днем все більше людей звертаються до психологів. Якщо вам потрібна підтримка психолога, наші партнери, експерти WereldPsychologen, допоможуть вам безкоштовно.

World Psycholigist in Netherlands Логотип

World Psycholigist in Netherlands Логотип

Організація Wereld Psychologen – це фонд із Нідерландів, який надає безкоштовну психологічну підтримку біженцям та жертвам війни. Підтримка надається онлайн і без списку очікування. Організація не є медичним закладом, але працює лише з кваліфікованими психологами, які добровільно беруть на себе зобов’язання допомагати усім жертвам війни в Україні – як тим хто залишився на території України, так і тим, хто нині перебуває за кордоном.

Як працюють у WereldPsychologen?

Коли хтось звертається до WereldPsychologen із проблемами з психічним здоров'ям, фахівці визначають напрям роботи (пріоритетність) і зв'язують цю людину з практикуючим лікарем WereldPsychologen у Нідерландах, який, залежно від ситуації, ініціює контакт у форматі онлайн або програму підтримки по телефону англійською мовою або з перекладачем. 

Ця допомога пропонується всім людям, які ще перебувають в Україні, кудись їдуть або вже прибули у кінцевий пункт призначення. У межах цієї своєрідної системи дружньої підтримки, між вами обома існуватиме особистий контакт. Як довго і як часто ви контактуватимете, ви визначите разом. Конфіденційність гарантована. 

Як зрозуміти, що вам потрібна допомога психолога?

Коли йдеться про будь-які проблеми, як-то тривога, проблеми зі сном, процес переживання горя, гнів, смуток, травма тощо, не залишайтесь самі з собою. Своєчасна і якісна допомога спеціаліста вбереже ваше здоров'я та дозволить запобігти психологічних проблем у майбутньому.

Як запросити допомогу психолога? 

Спілкування з психологом відбувається за допомогою телефонних або відео дзвінків. 

Якщо ви зацікавилися, будь ласка, надішліть електронного листа зі своїм ім'ям та номером мобільного телефону на адресу wereldpsychologen@gmail.com. Тоді спеціалісти World Psychologists зможуть зв’язати вас з одним із їхніх кваліфікованих психологів. Разом ви з'ясуєте, що саме Вам потрібно, як і коли ви зможете поспілкуватися. 

Якщо проблеми, з якими ви стикнулися, потребуватимуть більших зусиль для їхнього вирішення, WereldPsychologen звернеться до своїх місцевих партнерів, щоби забезпечити вам допомогу у форматі контакту віч-на-віч.

Ми віримо у форми дружньої підтримки, хоч би де ви були - в Україні, в дорозі чи деінде. 

Натисніть тут, щоб відкрити брошуру WereldPsychologen


Чи була корисною Вам ця стаття?

Повідомити про помилку? Повідомте зараз.

Знайдіть відповіді на всі ваші запитання у нашій Спільноті