Skip to Content Skip to Mainnavigation Skip to Meta Navigation Skip to Footer
Skip to Content Skip to Mainnavigation Skip to Meta Navigation Skip to Footer

UCARE - психологічна допомога та відновлення українців, які постраждали від війни

Щоб відновити ментальне та фізичне здоров’я українців, які постраждали під час війни, команда фонду UCARE створила кілька проектів підтримки для дітей та дорослих.

Відновлення українців

Яку допомогу можна отримати?

Фонд рухається в кількох напрямках і на сьогодні існують такі проєкти:

Recovery camp

Сімейні одноденні та багатоденні табори для мам з дітьми. Програму формують та проводять психологи та  аніматори,  до проведення заходу також залучаються коучі, художники, тренери спортивних шкіл, спеціалісти з арт-терапії, митці, інші цікаві особистості-волонтери. Під час табору з усіма учасниками працюють психологи  на виявлення ПТСР (посттравматичного синдрому). З учасниками, які потребують цього, після табору продовжується індивідуальна робота психологів.

Для реєстрації на набір в табори слідкуйте за оголошеннями https://web.telegram.org/z/#-1689865311

https://www.ucare.foundation/recovery-camp/ 

https://instagram.com/recovery.camp.ukraine?igshid=MWI4MTIyMDE= 

Ucare.me

Онлайн-платформа безкоштовної психологічної допомоги постраждалим від війни. Мета проекту Ucare.me - це подбати про психічне здоров’я українців незалежно від їхнього віку, статі, місця проживання та достатку, популяризувати отримання психологічної підтримки у суспільстві, підтримати психологів та інтегрувати проєкт у систему охорони здоров’я України по роботі з сімейними лікарями.

https://www.ucare.me 

Герої

Проект націлений на психологічну та фізичну реабілітацію військовослужбовців та їх сімей. Існує 2 види реабілітаційних програм - 

  1. Базова - направлена на першочергове відновлення психо-емоційного стану після війни, зняття фізіологічного стресу.

  2. Ресоціалізація - направлена на відновлення ментального здоров’я та ресоціалізацію.

EQ App

Додаток для розвитку емоційного інтелекту та самодопомоги. Додаток допомагає навчитися контролювати свої думки та емоції, розуміти себе та інших, зберігати контроль в складних ситуаціях, позбутися тривожних станів та подолати страх.

https://eq-ap.com/ 

Allbionics

Протезування військових та цивільних, що втратили кінцівки. Allbionics - це сучасні виробничі рішення, які дозволяють здійснювати виробництво безпосередньо там, де це необхідно, за оптимізованою вартістю, яка (в рази) нижча порівняно із пропозиціями інших виробників.

https://www.allbionics.ai 


Чи була корисною Вам ця стаття?

Повідомити про помилку? Повідомте зараз.

Знайдіть відповіді на всі ваші запитання у нашій Спільноті