Skip to Content Skip to Mainnavigation Skip to Meta Navigation Skip to Footer
Skip to Content Skip to Mainnavigation Skip to Meta Navigation Skip to Footer

ISL - організація допомоги людям з інвалідністю в Німеччині

Німецька організація «Interessenvertretung Selbstbestimmt Leben in Deutschland (ISL)» допомагає українцям в Німеччині.

Організація допомоги людям з інвалідністю в Німеччині | © Pexels

(Pexels)

«Interessenvertretung Selbstbestimmt Leben in Deutschland (ISL)» створив нову інформаційну сторінку для біженців з інвалідністю та/або хронічними захворюваннями:
www.behinderung-und-flucht.isl-ev.de
На цьому сайті ви зможете знайти відповіді на поширені запитання біженців з інвалідністю та хронічними захворюваннями та дізнатися про загальнонаціональні консультаційні та інформаційні служби. Ви знайдете інформацію про систему підтримки людей з інвалідністю в Німеччині.

Цей сайт є частиною проекту підтримки біженців з інвалідністю, який фінансується Aktion Mensch. Команда проекту намагаться коротко та просто пояснити, де і як оформити пільги на проживання та отримати необхідну підтримку для свого життя з інвалідністю чи хронічною хворобою. Ця сторінка може дати вам лише початкові ідеї. Ви можете отримати рекомендації, куди звертатися за допомогою консультаційних центрів. Також можна знайти інформацію про хороші консультаційні пункти поблизу вашого місця проживання.
 
Важливо, щоб люди з інвалідністю та хронічними захворюваннями підтримували та зміцнювали один одного. Тому було створено проект із самоадвокації. У рамках цього проекту проводяться регулярні обмінні зустрічі онлайн через Zoom. Всю інформацію про це ви можете знайти в пункті меню «Самопредставництво».
 
Зверніть увагу, що сайт знаходиться на стадії розробки та буде регулярно оновлюватися. Якщо вам потрібна порада або у вас є будь-які запитання, зв’яжіться з командою в будь-який час за допомогою контактної форми на веб-сайті або безпосередньо електронною поштою flucht@isl-ev.de.


Чи була корисною Вам ця стаття?

Повідомити про помилку? Повідомте зараз.

Знайдіть відповіді на всі ваші запитання у нашій Спільноті