Skip to Content Skip to Mainnavigation Skip to Meta Navigation Skip to Footer
Skip to Content Skip to Mainnavigation Skip to Meta Navigation Skip to Footer

EnableMe Ukraine та Об’єднання Відповідальних Громадян розпочали партнерство з допомоги військовим та їхнім родинам

Вітаємо наших нових партнерів Об’єднання Відповідальних Громадян! Це організація волонтерів та небайдужих людей з Кривого Рогу, які згуртувались під час війни заради створення нової України та допомоги постраждалим від бойових дій.

Об'єднання відповідальних громадян

Діяльність організації Об’єднання Відповідальних Громадян стала відповіддю на російську агресію, через яку постраждали десятки тисяч людей. Небайдужі та соціально активні і свідомі бізнесмени, журналісти, митці, громадські діячі, науковці і волонтери мешканці Кривого Рогу згуртувалися і створили нову безпечну платформу для українців, де кожен може знайти допомогу та підтримку. Мета організації — інформування, координація та підтримка військових, ветерані, членів сімей військових, у тому числі — полеглих або зниклих безвісти. 

Об’єднавши ресурси з Об’єднання Відповідальних Громадян, EnableMe Ukraine будуть надавати допомогу людям, які належать до перелічених груп. Йдеться і про роботу над Центром відновлення військових і цивільних, і про проведення психологічних та юридичних консультацій для військових і їхніх близьких, і про нові напрямки, які ми будемо висвітлювати на своїх сторінках.

Сьогодні просто на сайті Об’єднання Відповідальних Громадян можна безкоштовно отримати таку допомогу:

Психологічна допомога - індивідуальні безкоштовні психологічні консультації для військових, ветеранів та членів їхніх сімей, зокрема полеглих або зниклих безвісти. Тут вам допоможуть подолати біль та горе, яка б ситуація у вас не була. Професійні психологи допоможуть вам повернутись до повноцінного життя.

Юридичні консультації - безкоштовна експертна допомога для військових, ветеранів та членів їхніх сімей. Тут вам допоможуть розібратися у юридичних тонкощах та нових питаннях у правовому полі, які могли виникнути під час та після перебування на фронті, а саме: 

  • проходження військової служби;

  • мобілізація;

  • трудові права;

  • цивільні правовідносини;

  • соціальні виплати.

Якщо ви потребуєте допомоги, звертайтесь будь ласка до волонтерів Об’єднання Відповідальних Громадян у соцмережах або через сайт
Це не єдина допомога українцям, яку сьогодні надає Об’єднання Відповідальних Громадян. Також ця патріотична громада організовує виставки, екологічні акції, фестивалі, працюють керівниками на великих і малих підприємствах, видають книжки і реалізовують міжнародні проекти. Крім того, на сайті проекту можна знайти величезну кількість корисної інформації, обговорити нагальні питання на форумі та за потреби звернутися по допомогу.


Чи була корисною Вам ця стаття?

Повідомити про помилку? Повідомте зараз.

Знайдіть відповіді на всі ваші запитання у нашій Спільноті