Skip to Content Skip to Mainnavigation Skip to Meta Navigation Skip to Footer
Skip to Content Skip to Mainnavigation Skip to Meta Navigation Skip to Footer

НМТ - 2024 для українських абітурієнтів за кордоном

Цього року Національне мультипредметне тестування (НМТ) також пройде за межами України у 57 містах 32 країн світу.

Українські абітурієнти | © Pexels

Як пройти тести за кордоном (Pexels)

Провести основну сесію тестування планується в таких країнах: Австрія, Азербайджан, Бельгія, Болгарія, Велика Британія, Грузія, Данія, Естонія, Ірландія, Іспанія, Італія, Канада, Латвія, Литва, Люксембург, Молдова, Нідерланди, Німеччина, Норвегія, Польща, Португалія, Румунія, Словаччина, США, Туреччина, Угорщина, Фінляндія, Франція, Чехія, Швейцарія і Швеція. 

Не зволікайте, кількість доступних місць для участі в тестуванні за кордоном обмежена. Якщо всі доступні місця в певному місті або країні будуть зайняті, ця локація більше не буде доступна для вибору.

Зверніть також увагу, що деякі локації будуть доступними тільки в межах додаткової сесії НМТ.

Як зареєструватися через Дію?

  • Вам необхідно зайти на сторінку спеціального сервісу «Реєстрація для участі в НМТ» та ознайомившись із пропонованим документом, натиснути кнопку «Почати реєстрацію».

  • Виберіть пункт «Створити за допомогою дії».

  • Підтвердьте відправку копії паспорта Action, натиснувши на QR-код або відсканувавши його камерою смартфона зі встановленим Action передплата.

  • У службі реєстрації слід заповнити стандартну форму, де важливо зазначити таку інформацію: Контактна інформація.

  • Виберіть категорію “Випускники цього року” або “Випускники минулого року”. Вкажіть навчальний предмет на ваш вибір із запропонованого списку. Виберіть регіон, де ви хочете складати НМТ.

  • Завантажте копію атестата про освіту (якщо ви випускник 2024 року, завантажте атестат з місця навчання; якщо ви закінчили школу раніше, завантажте копію атестата про середню освіту);

  • Останній крок: натисніть кнопку “Надіслати на обробку”, щоб ваші дані були відправлені в регіональний центр на обробку з метою оцінки якості вашої освіти.

НМТ за кордоном буде проведено так само, як і в Україні, тобто в спеціально обладнаних тимчасових екзаменаційних центрах, де з учасниками працюватимуть українськомовні педагоги, підготовлені Українським центром. А отже, вступні випробування традиційно відбуватимуться на засадах прозорості та справедливості ー незалежно від того, де саме учасники їх проходитимуть.


Чи була корисною Вам ця стаття?

Повідомити про помилку? Повідомте зараз.

Знайдіть відповіді на всі ваші запитання у нашій Спільноті