Skip to Content Skip to Mainnavigation Skip to Meta Navigation Skip to Footer
Skip to Content Skip to Mainnavigation Skip to Meta Navigation Skip to Footer

EnableMe Ukraine та LexisNexis провели другий безкоштовний урок англійської мови для дітей біженців у форматі гри

15 червня 2023 року американська компанія LexisNexis, спільно з українською командою волонтерів EnableMe Ukraine, провели другий безкоштовний урок англійської мови для дітей біженців.

Вивчення англійської

Уроки англійської для дітей

Урок пройшов у форматі гри з використанням платформи ZOOM, де носії мови створювали творчі завдання, а діти від 6 до 12 років активно брали участь у грі, яка включала творчі завдання, такі як опис малюнку, розповідь історії або рольова гра. Вони використовували спеціальну ZOOM дошку для малювання та письма, що дозволило їм виявити свою творчість та вдосконалити навички комунікації англійською мовою. 

"На жаль наші українські біженці за кордоном стикаються з проблемою інформування та мовним бар'єром. І це подеколи просто унеможливлює отримання вчасної та якісної допомоги. Особливо важко в такій ситуації найменш захищеним соціальним верствам громадян України - особам з інвалідністю, які стали біженцями через війну, - зазначила Олександра Журахівська, керівник команди EnableMe Ukraine. "Українські діти потребують нашої особливої уваги та підтримки, адже це наше наступне покоління, яке відбудовуватиме нашу вільну Україну після війни. Спеціально для підтримки наших біженців ми розпочали безкоштовні уроки англійської мови, а також надаємо безкоштовні послуги перекладу в будь-якій точці світу".

Мета цього проекту полягає в наданні дітям біженців можливості вивчати англійську мову в захопливій та пізнавальній формі. Завдяки співпраці EnableMe Ukraine та LexisNexis, діти мають можливість навчатися від носіїв мови та вдосконалювати свої навички спілкування англійською.

Цей безкоштовний урок англійської мови є лише одним із численних проектів, які EnableMe Ukraine та LexisNexis планують реалізувати на користь дітей біженців. Обидві організації віддані підтримці біженців і працюють над створенням сприятливого середовища для їхнього розвитку та інтеграції.

Ми щиро віримо, що такі проекти не тільки допомагають дітям біженців вивчати мову, але й надають їм підтримку, почуття громадської приналежності та надії на краще майбутнє.

Про EnableMe Ukraine

EnableMe Ukraine є некомерційною організацією, що займається підтримкою українців з інівалідністю, біженців та інтеграцією в суспільство. Ми працюємо над наданням освіти, правової підтримки, психологічної допомоги та розвитку навичок для біженців українського походження. Дізнайтеся більше про нашу роботу на нашому веб-сайті: www.enableme.com.ua.

Якщо ви бажаєте отримати більше інформації про цей проект або дізнатися, як допомогти дітям біженцям, будь ласка, звертайтеся до нас за контактними даними:  oleksandra.zhurakhivska@enableme.com.ua 

Якщо ви бажаєте записатись на наступний урок англійської мови, будь ласка напишіть нам на імейл olga.khodko@enableme.org.ua.

Якщо вам потрібна безкоштовна допомога перекладача, залишіть будь ласка заявку за посиланням


Чи була корисною Вам ця стаття?

Повідомити про помилку? Повідомте зараз.

Знайдіть відповіді на всі ваші запитання у нашій Спільноті