Skip to Content Skip to Mainnavigation Skip to Meta Navigation Skip to Footer
Skip to Content Skip to Mainnavigation Skip to Meta Navigation Skip to Footer

EnableMe Ukraine: допомога у перекладі для українських біженців

Україна зіткнулася з непростими викликами, які призвели до масової евакуації громадян за кордон. Ці люди залишили свої будинки, рідних та роботу у пошуках безпеки та нового життя. Однією з головних проблем, із якими вони стикаються, є мовний бар'єр. У новій країні їм необхідно спілкуватися незнайомою мовою, що ускладнює їх інтеграцію та погіршує якість життя.

Перекладачі для українців | © Pexels

(Pexels)

Щоб вирішити цю проблему, EnableMe Ukraine розпочали співпрацю з перекладачами-волонтерами, які розмовляють англійською та українською мовами. Вони надають послуги перекладу українським біженцям у будь-якій точці світу. Якщо ви - біженець з України та вам потрібна допомога при спілкуванні в лікарні, з юристом, у відділку поліції чи джоб-центрі або будь-де, ми вам допоможемо!

Як отримати безкоштовний переклад

Процес отримання перекладу дуже простий. Для того, щоб подати заявку на переклад, зробіть наступні кроки:

  1. За тиждень до бесіди, де вам потрібна буде допомога перекладача, залишіть заявку в ком'юніті EnableMe Ukraine. В запиті вкажіть країну вашого перебування, тему перекладу та дату і час, коли вам потрібен перекладач, ваш номер телефону, на якому встановлений WhatsApp.

  2. Встановіть на ваш телефон WhatsApp та переконайтесь у доступі до інтернету у місці, де ви будете спілкуватись за допомогою перекладача (наприклад, мобільний інтернет). 

  3. Перекладач зв'яжеться з вами у вказаний час, і переклад розпочнеться через гучний зв'язок або в звичайному телефонному форматі. Ця послуга надається безкоштовно.

Проект EnableMe Ukraine є відкритим до співпраці та вітає всіх бажаючих приєднатися до нього. Якщо ви розмовляєте українською та англійською мовами і хочете допомогти українським біженцям, то ви можете стати волонтером проекту. Для цього напишіть нам на цю пошту - oleksandra.zhurakhivska@enableme.com.ua.


Чи була корисною Вам ця стаття?

Повідомити про помилку? Повідомте зараз.

Знайдіть відповіді на всі ваші запитання у нашій Спільноті