Skip to Content Skip to Mainnavigation Skip to Meta Navigation Skip to Footer
Skip to Content Skip to Mainnavigation Skip to Meta Navigation Skip to Footer

EnableMe Ukraine запрошує на безкоштовні уроки англійської з носіями мови

Розпочинаємо безкоштовні уроки англійської для дітей - з нами весело, творчо і легко! Проводять уроки вчителі-волонтери зі США.

Онлайн-уроки англійської

Творчі уроки з англійської для дітей

15 червня 2023 року о 20:00 за київським часом американська компанія LexisNexis, спільно з українською командою волонтерів EnableMe Ukraine проведуть другий урок англійської мови для дітей-біженців та вразливих груп в Україні. Ця спільна ініціатива розроблена з метою надання підтримки та освітніх можливостей дітям, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Під час урока американські волонтери проведуть гру «Виграй, програй або нічия (вгадай малюнок)» за допомогою віртуальної дошки в Zoom. У цій грі використовуватимуться англійські слова, щоби діти малювали та одночасно вгадували, який саме предмет малюють. Це дасть дітям можливість потренуватися писати англійською мовою простими реченнями. Волонтери  EnableMe Ukraine допомагатимуть в перекладі, щоб усі діти почувалися комфортно під час участі та весело проводили час, незалежно від рівня їхнього знання англійської мови.
 
На випадок, якщо у когось виникнуть проблеми з використанням віртуальної дошки в Zoom, рекомендуємо мати папір і олівці, кольорові олівці або маркери, якими можна намалювати елемент зі списку та поділитися ним.

Уроки англійської

Нагадаємо, американські волонтери LexisNexis та українська команда EnableMe Ukraine розпочали чудову ініціативу - уроки англійської мови для дітей-біженців та вразливих груп. Уроки відбуваються у форматі ігор та малювання, та подібні заходи плануються проводитись все літо. Участь в уроках безкоштовна*, а онлайн-формат дозволяє відвідувати навчання в будь-якій точці світу.

1 червня відбувся перший урок, організований у форматі ігор та малювання та спроектований з урахуванням потреб діток, які перебувають за кордоном, та вразливих груп, які мають обмежений доступ до якісної освіти. Під час заняття використовувалися різноманітні ігрові техніки, щоб стимулювати інтерес до вивчення англійської мови, такі як командні ігри та конкурси. Учасники також отримали можливість взаємодіяти з волонтерами-носіями мови, що створило особливий педагогічний контекст та дозволило поглибити їхні знання та розуміння мови. Допомогу з перекладом під час навчання здійснювали волонтери української команди волонтерів.

*Якщо ви бажаєте записатись на урок, будь ласка, напишіть нам на імейл olga.khodko@enableme.org.ua.


Чи була корисною Вам ця стаття?

Повідомити про помилку? Повідомте зараз.

Знайдіть відповіді на всі ваші запитання у нашій Спільноті