Skip to Content Skip to Mainnavigation Skip to Meta Navigation Skip to Footer
Skip to Content Skip to Mainnavigation Skip to Meta Navigation Skip to Footer

Допомога українцям з ВІЛ, гепатитами, туберкульозом, а також для тих, хто перебуває на замісній підтримувальній терапії в Європі.

Онлайн-ресурс, що надає повну та точну інформацію про доступне в Європі лікування для громадян, котрі були змушені виїхати з України.

Жінки обіймаються | © Pexels

Допомога українцям в Європі (Pexels)

Війна, яку 24 лютого 2022 року розгорнула в Україні Російська Федерація, спричинила найбільшу в Європі міграційну кризу з часів Другої Світової війни. Понад 5 мільйонів українців були змушені залишити країну в пошуках більш безпечного місця в інших Європейських країнах. Делегація Європейського союзу в Україні спільно з партнерами виступила з ініціативою про підтримку та інформування українців про можливості у сфері громадського здоров’я. 

Так виникла ідея створення спеціального сайту https://www.treatment4ukraine.com/. Команда експертів з громадського здоров’я у межах проєкту “Надання підтримки Україні у розвитку сучасної системи громадського здоров’я” за фінансування ЄС доклала зусиль, щоб зібрати дані, які є у вільному доступі, у тому числі, на офіційних ресурсах міністерств, установ та міжнародних організацій, а також зверталася до відповідних контактних осіб.

Щоб отримати всю необхідну інформацію, перейдіть за посиланням https://www.treatment4ukraine.com/krayiny/ і оберіть тему, що вас цікавить.

Матеріал підготовлено за сприяння LexisNexis


Чи була корисною Вам ця стаття?

Повідомити про помилку? Повідомте зараз.

Знайдіть відповіді на всі ваші запитання у нашій Спільноті