Skip to Content Skip to Mainnavigation Skip to Meta Navigation Skip to Footer
Skip to Content Skip to Mainnavigation Skip to Meta Navigation Skip to Footer

EnableMe Ukraine розпочали освітній проект для дітей-біженців та вразливих груп

Запишіться на уроки англійської для дітей - з нами весело, творчо і легко!

Безкоштовні уроки англійської

Безкоштовні онлайн-уроки англійської для дітей

Американські волонтери LexisNexis та українська команда EnableMe Ukraine розпочали чудову ініціативу - уроки англійської мови для дітей-біженців та вразливих груп. Уроки відбуваються у форматі ігор та малювання, та подібні заходи плануються проводитись все літо. Участь в уроках безкоштовна, а онлайн-формат дозволяє відвідувати навчання в будь-якій точці світу.

1 червня 2023 року американська компанія LexisNexis, спільно з українською командою волонтерів EnableMe Ukraine, провели перший урок англійської мови для дітей-біженців та вразливих груп в Україні. Ця спільна ініціатива розроблена з метою надання підтримки та освітніх можливостей дітям, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Урок, організований у форматі ігор та малювання, був спроектований з урахуванням потреб діток, які перебувають за кордоном, та вразливих груп, які мають обмежений доступ до якісної освіти. Під час заняття використовувалися різноманітні ігрові техніки, щоб стимулювати інтерес до вивчення англійської мови, такі як командні ігри та конкурси. Учасники також отримали можливість взаємодіяти з волонтерами-носіями мови, що створило особливий педагогічний контекст та дозволило поглибити їхні знання та розуміння мови. Допомогу з перекладом під час навчання здійснювали волонтери української команди волонтерів.

Учасниця першого урока англійської мови, чудова і творча 9-річна україночка Анфіса зараз проживає з мамою і братом в Європі. Під час уроку Анфіса з захопленням ділилась своїми доробками - драконами, яких вона зробила сама.

Безкоштовні онлайн-уроки англійської для дітей Учасниця уроків з англійської Анфіса

Учасники та організатори освітнього проекту виражають щиру подяку волонтерам LexisNexis за їхню ініціативу та зусилля у забезпеченні безкоштовної освіти для дітей-біженців.

“Українські діти, які нині, на жаль, у статусі біженців, під час війни гостро потребують нашої уваги та підтримки, і ми впевнені, що навчання англійської мови безпосередньо  з носіями мови є ефективним і стимулюючим підходом до їхнього розвитку”, - сказала представник команда EnableMe Ukraine Олександра Журахівська. “Ми пишаємося співпрацею з командою LexisNexis та можливістю допомогти цим дітям в освоєнні мови та покращенні їхнього майбутнього”.

Безкоштовні онлайн-уроки англійської для дітей Чому навчилися діти на онлайн-уроці з англійської
Онлайн-уроки англійської для дітей Чому навчилися діти на онлайн-уроці англійської

EnableMe Ukraine - це українська команда активістів, що працюють над реалізацією проектів зі створення можливостей для вразливих груп національного населення. Спільно з волонтерами LexisNexis, команда EnableMe Ukraine поставила собі за мету забезпечити доступність якісної освіти та розвитку навичок мови для дітей, що переживають важкі життєві обставини.

*Організатори планують провести подібні уроки і надалі, з метою забезпечити найкращі умови для вивчення англійської мови дітей-біженців та вразливих груп. Кожний учень, який бере участь у цих уроках, отримує безкоштовну можливість розвивати свої навички мови та отримує цінний досвід взаємодії з носіями мови. Якщо ви бажаєте записатись на урок, будь ласка напишіть нам на імейл olga.khodko@enableme.org.ua.


Чи була корисною Вам ця стаття?

Повідомити про помилку? Повідомте зараз.

Знайдіть відповіді на всі ваші запитання у нашій Спільноті