Skip to Content Skip to Mainnavigation Skip to Meta Navigation Skip to Footer
Skip to Content Skip to Mainnavigation Skip to Meta Navigation Skip to Footer

EnableMe Ukraine провели безкоштовний ігровий урок англійської мови для дітей

Вчити англійську мову граючи - це легко з EnableMe Ukraine. Наші волонтери допомагають українським дітям вивчати іноземну мову разом з американцями.

Англійська для дітей

Волонтери EnableMe Ukraine разом з американською організацією LexisNexis провели ще один безкоштовний урок англійської мови для українських дітей, що відбувся 4 серпня на платформі Zoom.
Цього разу українські діти шукали скарби разом з носіями англійської мови, тобто справжніми американцями. Сесію захоплюючої  гри для маленьких українців провели дві американки-вчительки, Робін з Пенсильванії та Шері з Огайо, а супроводжував розмову перекладач-носій української мови, який допомагав подолати всі складнощі перекладу та єднання культур. 
На уроці діти змогли  вивчити багато нових слів, а головне - подолати мовний бар'єр та стати більш впевненими. Адже часу на сумніви чи сором'язливість у наших учнів просто не було - за годину інтенсиву кожен учень зміг представитись і поставити свої питання, а також розповісти більше про Україну.
Нагадуємо, серія безкоштовних уроків від EnableMe Ukraine та LexisNexis триває, і вже невдовзі на нас чекає ще одна захоплююча сесія. Слідкуйте за нашиими новинами у Facebook, Instagram та Telegram, де ми невдовзі опублікуємо посилання на черговий безкоштовний урок англійської в Zoom. 
Приєднуйтеся до нас і беріть участь у цій особливій події, яка дарує радість і можливість легкого вивчення англійської мови, а також допомагає підтримати дітей в часи війни. До гри ви можете залучити друзів вашої дитини та приєднатись самі, адже ваш малюк буде почуватись впевненіше з вашою підтримкою. 
Вчити англійську разом з нами - легко і весело!


Чи була корисною Вам ця стаття?

Повідомити про помилку? Повідомте зараз.

Знайдіть відповіді на всі ваші запитання у нашій Спільноті