Skip to Content Skip to Mainnavigation Skip to Meta Navigation Skip to Footer
Skip to Content Skip to Mainnavigation Skip to Meta Navigation Skip to Footer

Deaf refugees - допомога біженцям у Німеччині, що втратили слух

Deaf refugees є німецькою загальнонаціональною асоціацією, до якої входять різноманітні організації нечуючих державного, регіонального та муніципального рівнів, а також волонтери. Вони збирають інформацію для нечуючих біженців та допомагають їм у пошуку контактів.

Жінки спілкуються мовою жестів | © Pexels

Допомога нечуючим біженцям (Pexels)

Прибуття до країн притулку особливо важко для нечуючих біженців, оскільки в Німеччині їх розподіляють за Кенігсберзьким принципом.Нечуючі люди мають обмежений доступ до інформації своєю рідною мовою та відповідною мовою жестів. До того ж об’єднання або пропозиції для людей з обмеженими можливостями є не скрізь. Тому важливо не відокремлювати та ізолювати нечуючих біженців, а тримати їх разом в одному місці. Серед чуючих біженців вони були б самі по собі.

На сайті організації ви можете ознайомитися зі списком контактних пунктів для біженців у федеральних землях, містах Німеччини, а також інших країн, таких, як Данія, Польща, Чехія, Австрія, Швецарія, Франція, Люксембург, Бельгія, Нідерланди.

Тут ви можете знайти інформацію щодо контактних осіб, замовлення перекладацьких послуг, асоціацй перекладачів на федеральному та регіональному рівнях.

Якщо ви хочете звернутися до представників організації в режимі відеочату, перейдіть на  профіль в інстаграмі: @deafrefugees_de

Також можна отримати відповідь на хвилюючі питання, якщо написати листа на електронну пошту contact@deafrefugees.de

 

Матеріал підготовлено за сприяння LexisNexis


Чи була корисною Вам ця стаття?

Повідомити про помилку? Повідомте зараз.

Знайдіть відповіді на всі ваші запитання у нашій Спільноті