Skip to Content Skip to Mainnavigation Skip to Meta Navigation Skip to Footer
Skip to Content Skip to Mainnavigation Skip to Meta Navigation Skip to Footer

Безкоштовна англійська для дітей в ігровому форматі

EnableMe Ukraine спільно з нашими партнерами LexisNexis починає безкоштовний проект вивчення англійської мови для маленьких українців!

Англійська для дітей

Це чудовий шанс для всіх дітей біженців, ВПО та загалом для українців. Ніколи ще уроки англійської не були такими доступними та веселими!

Що на вас чекає?

Веселі активності для дітей різного віку, які проводитимуть волонтери LexisNexis англійською мовою. А саме - малювання, монологи та безліч цікавих ігор! Поки ваша дитина буде грати та малювати, вона з легкістю запам'ятає та вивчить нові слова англійською, а також найде нових класних друзів.

Як проходитимуть заняття?

Заняття проходитимуть кожні два тижня в форматі ZOOM в невеликих групах. Батьки також можуть доєднатись до занять та проводити час з дитиною разом.
Найближчі заплановані активності: ігри  “Полювання за скарбами”, “Виграй, програй або малюй”, а також перегляд мультиків у дружній компанії та сторі-білдінг.
Перший урок відбудеться 1 червня о 20-00 за Києвом
Другий урок відбудеться 15 червня о 20-00 за Києвом.

Як записатись на заняття?

Щоби записатись у групу на активність, треба зв'язатися з нами в особистих повідомленнях у соц мережах або за імейлом olga.khodko@enableme.org.ua.

Просимо вас зареєструватись заздалегідь.

Чекатимемо на ваші відгуки та пропозиції!


Чи була корисною Вам ця стаття?

Повідомити про помилку? Повідомте зараз.

Знайдіть відповіді на всі ваші запитання у нашій Спільноті