Skip to Content Skip to Mainnavigation Skip to Meta Navigation Skip to Footer
Skip to Content Skip to Mainnavigation Skip to Meta Navigation Skip to Footer

«Не До краси» - всеукраїнський проект відновлення жінок, що постраждали від війни

В Україні стартував соціальний проект благодійної організації «Благодійний фонд Незламні» у партнерстві з Національним реабілітаційним центром НЕЗЛАМНІ (UNBROKEN) та Лореаль Україна з реабілітації жінок, що постраждали від війни в Україні.

Жінка зі шрамами | © Pexels

Реабілітація жінок (Pexels)

Війна залишає на тілах українців рани, опіки, рубці. Серед постраждалих багато жінок, які щасливі, що вижили, але потребують відновлення та позбавлення від слідів війни на своєму тілі.
Допомогти їм у цьому і покликаний соціальний проєкт - “Не До краси”, в якому жінкам допоможуть відновитися фізично та психологічно.
Кожна учасниця проєкту “Не До краси” отримає консультацію кваліфікованих спеціалістів із пластичної хірургії, естетичної медицини, ментального здоров’я та, за потреби, інших лікарів. У залежності від наслідків фізичної травми буде обрана індивідуальна тактика лікування: оперативні втручання, шліфування рубців, косметологічні процедури.
Також із кожною учасницею працюватимуть спеціалісти з ментального здоров'я: пацієнтки матимуть змогу відвідати сеанси тілесно-орієнтованої та розмовної психотерапії, де їм допоможуть повернути впевненість та знову прийняти себе і своє тіло.

Скільки коштує участь у проєкті?

Уся допомога в даному проєкті безоплатна.

Де проходить реабілітація?

Усі послуги надаватимуться жінкам на безоплатній основі у реабілітаційному центрі Unbroken у Львові. В ньому працюють спеціалісти з  хірургії, ортопедії, протезування та реабілітації. Участь у проєкті можуть брати жінки зі всієї України. Витрати за дорогу та проживання проєкт бере на себе.
 

Хто може пройти безкоштовну реабілітацію?

До проекту запрошуються жінки віком від 18 років, що постраждали від війни в Україні.

Щоб подати заявку на участь у проєкті, заповніть анкету.


Чи була корисною Вам ця стаття?

Повідомити про помилку? Повідомте зараз.

Знайдіть відповіді на всі ваші запитання у нашій Спільноті