Skip to Content Skip to Mainnavigation Skip to Meta Navigation Skip to Footer
Skip to Content Skip to Mainnavigation Skip to Meta Navigation Skip to Footer

Історії війни від українців з інвалідністю - проект EnableMe та Обозревателя

Благодійний проект EnableMe Ukraine розпочав співпрацю з лідером інформаційного ринку України Obozrevatel.ua. Журналістів видання надихнули історії українців з інвалідністю, котрі вимушені були тікати від війни та окупації в далекі країни.

Історії війни від людей з інвалідністю

Історії війни від enableme.org.ua та obozrevatel.ua

Наші партнери найближчим часом публікуватимуть серію щемких документальних історій про життя українських людей з інвалідністю в умовах війни. Всі вони абсолютно різні, але їх об’єднує патріотизм, неможливість та небажання жити з тяжкими діагнозами в умовах окупації ворогом та людяність тих, хто прийшов на допомогу нашим героям.

Історія Заслуженого художника України Олександра Дорошенка, котрий вимушений був втекти з-під Ірпеня від окупантів у візку та втратив в дорозі найближчого, чотирилапого друга вже на сайті.

Художник Олександр Дороошенко | © Obozrevatel Ысторыя выйни Олександра Дорошенка (Obozrevatel)

https://soc.obozrevatel.com/ukr/smert-druga-rozstril-susida-ta-zagibel-ryativnika-hudozhnik-oleksandr-doroshenko-pro-zhittya-v-okupatsii-na-vizku.htm

Ще один емоційний сюжет - історія Олени Корж, котра врятувала п’ятьох дітей з аутизмом і зуміла їх разом з мамами вивезти з окупованого Бердянська. 

Історія війни Олени Корж Як Олена Корж допомагала в евакуації дітям з інвалідністю

https://soc.obozrevatel.com/kadyirovets-treboval-vyivesti-na-moroz-rebenka-s-autizmom-dlya-proverki-tebe-15-tyi-muzhchina-istoriya.htm

Шокуючі, щемкі та болісні спогади наших героїв кожного разу демонструють непереможність українського народу, і переконують в тому, що нас не перемогти.

Шукайте нові історії на сайті Obozrevatel.


Чи була корисною Вам ця стаття?

Повідомити про помилку? Повідомте зараз.

Знайдіть відповіді на всі ваші запитання у нашій Спільноті